دسترسی آسان به فهرست مطالب
روش ترسیم تیرلانه زنبوری به روش پانیر در یک مرحله
نمای طولی تیرآهن را ترسیم نمایید، به صورتی که ارتفاع آن ۵/ ۱ برابر ارتفاع تیرآهن اولیه باشد ( تیراهن اولیه IPE200 در نظر گرفته شده است).
خط آکس و دو خط کمکی افقی دیگر به فاصله از لبه خارجی بال بالایی و پایینی و خطوط عمودی را نیز به تناوب به فاصله و ترسیم نمایید و بقیه مراحل را مطابق شکل ادامه دهید.
برای مشاهده آخرین قیمت تیرآهن امروز لطفا روی آن کلیک کنید.
روش ترسیم تیر لانه زنبوری به روش لیتسکا در یک مرحله:
می خواهیم تیرآهن IPE200 را با شرط e=36 و v=7 در یک مرحله لانه زنبوری کنیم و از فرمول ( H2=2(h-v ارتفاع تیر لانه زنبوری را محاسبه نمایید.
نمای طولی تیرآهن با ارتفاع محاسبه شده، خط آکس، دو خط کمکی به فاصله ی v از لبه ی خارجی بال بالایی و پایینی و خطوط عمودی را به تناوب به فاصله ی و ترسیم نمایید.
از نقطه b خط افقی به طول ترسیم و بقیه ی مراحل را مطابق شکل ادامه دهید.
تیر های لانه زنبوری
استفاده از ورق واسطه در تیرهای لانه زنبوری برای افزایش بیشتر ارتفاع:
درتیرهای لانه زنبوری می توان بین دو نیمه ی لانه زنبوری شده ی تیرآهن، از ورق واسطه استفاده نمود و ارتفاع کل تیرآهن را تا دو برابر ارتفاع تیر نورد شده ی اولیه افزایش داد. لازم به ذکر می باشد که در ساخت و جوش کاری این تیرها باید دقت کافی به عمل آید و جوش تمام لبه ها به صورت نفوذی کامل و از دو طرف انجام گیرد.
تیر های لانه زنبوری
روش های برش تیرهای لانه زنبوری
برای ساخت تیرهای لانه زنبوری از دو روش زیر استفاده می شود.
روش سرد (کوپال): در این روش با استفاده از قطع کن سنگین که به گیوتین مخصوص مجهز است، تیرآهن در امتداد خط منکسر بریده می شود.
روش گرم (برنول): در این روش ابتدا با استفاده از شابلون نصف شش ضلعی، خط منکسر را روی جان تیرآهن و در امتداد طولی آن ترسیم کرده، سپس برای جلوگیری از تاب برداشتن تیرآهن آن را روی یک شاسی افقی مستقر و در چند نقطه با خال جوش زدن مهار نموده، آنگاه با استفاده از شعله ی بنفش رنگ قوی حاصل از احتراق گاز استیلن و اکسیژن اقدام به برش تیرآهن در امتداد خط منکسر می نمایند